몬트리올 이민과정 정보 l Canada Quebec Montreal Immigration Course
Retail Butchery 소매 정육 과정
주소
8310 George Street, LaSalle, QC
홈페이지
소속교육청
피어슨
교육레벨
Level B(+12)
교육기관
Pearson Adult and Career Centre (P.A.C.C)
교육기간
900 Hours (8개월)
이수학점
60 Credits
시작일
9월
학비
$13,930
입학조건
· 최소학력 : 고등학교 졸업자
· 영어실력 : Intermediate (별도 시험이나 성적표 제출 없음)
· 영어실력 : Intermediate (별도 시험이나 성적표 제출 없음)
구비서류
· 고등학교 영문졸업증명서 및 성적증명서
· 기본증명서, 가족관계 증명서, 혼인관계증명서
· 영문 주민등록등본
· 여권사진
· 여권사본
· 등록 신청서
· 기본증명서, 가족관계 증명서, 혼인관계증명서
· 영문 주민등록등본
· 여권사진
· 여권사본
· 등록 신청서
Retail Butchery 소매 정육 과정 소개
캐나다 현지인들에게도 인기가 높으며 급여 및 취업률도 매우 높습니다. DVS과정 중에 가장 저렴하고 단기간에 졸업과 이민을 진행할 수 있는 과정입니다.
2012년 이후 졸업생 전원 2년의 LMO를 받고 근무중입니다. 주로 가족과 함께 이민을 준비하시는 아버님들께서 많이 진행하십니다. 단기간에 교육을 마치고 바로 취업을 할 수 있어 현지 정착에 기반을 빨리 만들고 싶어 하시는 분들께 권장합니다. 40% 이상의 취업자가 1년에 7만불의 수입을 받는 고소득 직종입니다.
Retail Butchery 소매 정육 수업 내용
- 농장에서 판매대까지의 전 과정을 배웁니다.
- 소, 송아지, 돼지, 양, 닭에 관한 모든 종류의 고기에 관하여 배웁니다.
- 현장에서 사용되는 모든 기계 작업(슬라이스, 분쇄기, 절단기)을 배웁니다.
Retail Butchery 소매 정육 수업 구성
- The Trade and the Training Process 15시간
- Hygiene, Health and Safety 45시간
- Prepare and maintain butchery tools and equipment 30시간
- Cut and prepare meats 60시간
- Receive and store meat and butchery products 30시간
- Cut up carcasses, quarters and pieces of meat 30시간
- Perform retail cuts of beef forequarter 90시간
- Serve customers at a meat counter 75시간
- Perform retail cuts of a beef hindquarter 120시간
- Perform retail cuts of pork 75시간
- Perform retail cuts of veal and of one speciality meat 75시간
- Perform retail cuts of poultry 45시간
- Prepare variety meats and complementary butchery products 105시간
- Enter the work force 105시간
Retail Butchery 소매 정육 학생 후기
- 재학생 JESSE
“Taking the Retail Butchery course at PACC has been a great experience! It has given me all the skills necessary to start a new career in the meat and food industry. I would recommend the course to anyone interested in butchery.” - 졸업생 MATTE COCO
“This is one of the most exciting experiences of my entire life. The teachers, led by Rejean, are all very passionate and are interested in having us understand everything there is to know about the meat industry. I will never forget the day we prepared a whole cow. It has given me a whole new appreciation for the world we live in.”