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몬트리올 이민과정 정보  l  Canada Quebec Montreal Immigration Course

    주소
    8310 George Street, LaSalle, QC
    소속교육청
    피어슨
    교육레벨
    Level D(+2)
    교육기관
    Pearson Adult and Career Centre (P.A.C.C)
    교육기간
    1,350 Hours (12개월)
    이수학점
    90 Credits
    시작일
    1월, 5월, 9월
    학비
    $18,080
    입학조건
    · 최소학력 : 고등학교 졸업자
    · 영어실력 : Intermediate (별도 시험이나 성적표 제출 없음)
    구비서류
    · 고등학교 영문졸업증명서 및 성적증명서
    · 기본증명서, 가족관계 증명서, 혼인관계증명서
    · 영문 주민등록등본
    · 여권사진
    · 여권사본
    · 등록 신청서

Pastry Making 제과제빵 과정 소개

토론토 조지브라운 컬리지에도 가장 인기가 많은 학과로 제빵학과를 꼽는다. 또한 몬트리올 지역에서도 아주 선호하는 과정입니다. 중국학생과 한국학생들로만 수업이 이루워지기 때문에 영어레벨이 낮더라도 제빵에 관심있는 학생은 아주 만족하고 있습니다.
직업 과정이기 때문에 실습이 위주로서 80% 정도의 실습, 20%의 이론으로 수업이 진행 됩니다. 프로그램에 마지막 모듈에는 빵집이나 빵 공장에서 실습이 있고 학교에서도 추후 취업까지 연계를 도와줍니다. 몬트리올 지역은 제빵기술이나 가게들이 타지역보다는 제빵 산업자체가 훨씬 활성화 되어있어서 취업에 있어서 유리합니다.

 

Pastry Making 제과제빵 직업 통계

Pastry-Chef-Salary.jpg

 

Pastry Making 수업 내용

  • 전통적인 프랑스 제과제빵 기술과 최신 제과제빵 기술을 함께 배웁니다.
  • 제과제빵 재료와 성분에 대한 이해
  • 시간 관리와 팀 작업

 

수업 구성

  • Occupation and the Training Process 15시간
  • Health and Safety in the Workforce 45시간
  • Basic Ingredients 60시간
  • Creams, Fillings and Toppings 120시간
  • Products made with Pâtes friables 60시간
  • Puff Pastry Products 75시간
  • Petits fours secs 45시간
  • Decoration of pastries 60시간
  • Traditional Entremets 105시간
  • Additional Decorations 75시간
  • Chocolate Products 75시간
  • Modern Entremets 90시간
  • Chilled and Frozen Desserts 45시간
  • Viennoiseries 75시간
  • Plated Desserts to Order and à la Carte 45시간
  • Brioches and Sweet Breads 60시간
  • Small Fancy Cakes and Petits Fours Frais 105시간
  • Whipped rising batters 105시간
  • Entering the Workforce 105시간

 

Pastry Making 학생 후기

  • 재학생 NICOLE
    “By taking the pastry making program I was able to do a 6-month internship which was organized by Chef-Teacher Nancy Gagnon with Chef Michael Stadtlander at his restaurants Eigensinn Farm and Haisai in Ontario. Next Spring I will be working at Au Pied du Cochon Cabane au Sucre with Chef Martin Picard.”
  • 졸업생 KARA
    “Pastry was always something that fascinated me as a child, and so I was thrilled to be able to take the pastry program at PACC Vocational. The teachers are truly caring, they are interested in making sure that you actually OWN the concepts and skills, and they are actively invested in your success as a pastry chef. I also have to tell you I had a great deal of fun!”
 

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